Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Teknologi

AUDIO SYSTEM

Alle dine underholdningsmuligheder er lige ved hånden. Advanced Uconnect® Media Center (ekstraudstyr) gør det muligt at lagre tusindvis af sange, vælge spillelister, se film, billeder og meget mere. Radio/CD-afspiller med MP3-tilslutning og et lydsystem med seks højttalere er standard på alle modeller.

Med iPod ® Control (ekstraudstyr) kan du tilslutte de fleste iPod®-kompatible enheder, såsom iPod® , iPod nano® , iPod touch® og iPhone® til bilen med et iPod -kabel (som også oplader din enhed). Derefter kan du lægge enheden væk og kontrollere enheden via mediecentret eller knapperne på rattet, så du kan holde øjnene på vejen, når du bladrer igennem din MP3-samling.

 
 
 
 
UCONNECT® NAVIGATIONSSYSTEM
Foretag opkald, find destinationer og lyt til din yndlingsmusik hurtigt og nemt med det banebrydende Uconnect®-system (ekstraudstyr) fra Jeep® . Uanset om du kører i terræn eller bare til supermarkedet, er det en del af det, der gør alle de ture i Wrangler til en oplevelse. Tilgængelige funktioner omfatter: iPod® tilslutning, stemmestyring, GPS navigation og håndfri telefoni.