Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Teknik

Go anywhere, do anything – onroad såvel som offroad. For at kunne leve op til dette krav, opfylder de trail ratede Jeep® modeller de strengeste krav inden for fem kategorier: vejgreb, fleksibilitet, manøvredygtighed, frihøjde og vadedybde.

VEJGREB
Hvor andre må give op, kommer Jeep® Wrangler Unlimited først rigtigt i gang. Takket være Command-Trac® byder den også på det bedst mulige vejgreb og kontrol på snedækkede veje, stejle sandbanker og mudrede veje.
 
FLEKSIBILITET
Stive aksler med gastryksstøddæmpere sørger for optimale terrænegenskaber hos Jeep® Wrangler Unlimited.
 
MANØVREDYGTIGHED
Takket være den optimerede akselafstand råder Jeep® Wrangler Unlimited over forbilledlig smidighed og manøvredygtighed. Den lange akselafstand og de korte overhæng sørger for en vendediameter på kun 12,3 m og en til- og frakørselsvinkel på 38,4 grader på forakslen og 31,4 grader på bagakslen.
 
FRIHØJDE
Jeep® Wrangler Unlimited overvinder med sin frihøjde på op til 259 mm næsten alle forhindringer suverænt og problemfrit. Takket være den forstærkede undervognsbeskyttelse er tanken, fordelergearkassen og bundkarret til den automatiske gearkasse ekstra beskyttet.
 
VADEDYBDE
Med en vadedybde på 762 mm kan du i Jeep® Wrangler Unlimited til enhver tid begive dig mod nye horisonter. Takket være forseglingen på karrosseriet og bilens elektronik samt det højtplacerede luftindtag er Jeep® Wrangler Unlimited også i sit rette element i vandet.