Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Design

Eksteriør

Autentiske karaktertræk som den ikoniske kølergrill med syv luftindtag og de kantede former udstråler frihed og fremdrift i al slags terræn. Det giver spontan lyst til at udforske verden – også væk fra de asfalterede veje.

 

Farver

Jeep® Wrangler Unlimited fås i følgende farver:
 


Kontakt os venligst, hvis du vil høre mere om tilgængelige farver.
 
 

Fælge

17” letmetalfælge giver Jeep® Wrangler Unlimited det perfekte udseende.

 

 

18" alu-fælge fås som ekstraudstyr - Kontakt os hør nærmere. 


 

Interiør

Ved terrænkørsel får man naturen helt ind under huden. Og det uden at gå på kompromis med komforten. Pladsen bag rattet i Jeep® Wrangler Unlimited egner sig perfekt til dette takket være den let overskuelige og moderne kabine.

Bagagerum

Når der er flere kufferter end passagerer foldes bagsædet ned ved hjælp af Fold-and-Tumble™ systemet og giver rigeligt bagageplads. De forskellige sædekonfigurationer i Wrangler giver dig mange valgmuligheder.

Køreglæde

Wranglers interiør omfatter gennemtænkt ergonomi, kvalitetsmaterialer og høj komfort. Til ære for Wranglers ikoniske arv har Sahara® teksten "Jeep® siden 1941" på passager håndtaget. Andre godbidder er varme i forsæder (std), læderindtræk (ekstraudstyr), klimaanlæg (standard), rat med betjening af radio / CD-afspiller og fartpilot (standard).