Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Jeep Renegade

Jeep er grundlagt i 1941 og har sine rødder tilbage til det amerikanske militær.

Jeep har med tiden opnået kultstatus for sit rå og kompromisløse design, og bliver derfor af mange betragtet som den originale firehjulstrækker.

Den nye Jeep Renegade er netop blevet lanceret i Danmark under sloganet ”Urban Meets Nature”, og når man ser den nye Jeep Renegade er man ikke i tvivl om at her er en bil, der både henvender sig til det moderigtige bymenneske og det eventyrsøgende naturmenneske, som begge to ønsker at skille sig ud fra mængden.

Den nye Jeep Renegade er blevet taget godt imod i pressen og har fået flere gode anmeldelser. FDM fremhæver bl.a., at Jeep Renegade:

”… er en forfriskende nyhed i en voksende og ombejlet klasse. En velkørende og behagelig livsstilsbil med en meget personlig udstråling – og med firehjulstræk en ægte Jeep.”

 

Designet med respekt for historien

Med designelementerne fast forankret i Jeeps DNA og eventyrlige liv kombinerer den nye Jeep Renegade mere end 70 års legendarisk historie med frisk styling og ny teknologi. Se videoen og lær mere om inspirationskilden til designet af den nye Jeep Renegade.

 

EKSTRAORDINÆR INSPIRATION

Designet på den nye Jeep Renegade er inspireret af den originael Willys MB Jeep fra 1941 - Et af de første masseproducerede militærkøretøjer i USA.

ORIGINALE DETALJER

Den militære reservedunk på den oprindelige Willys Jeep danner vintage designtemaet, der forener eksteriør og interiør i den nye Jeep Renegade.

 

 


 

OMGIVET AF JEEP HISTORIEN

Når du udforsker interiøret på den nye Jeep Renegade, vil du opdage særprægede detaljer, der er helt unikke for Jeep. Som videoen nedenfor viser, kan du flere steder i den nye Jeep Renegade finde flere referencer til området Moab i Utah, der historisk set har haft stor betydning for Jeep.

MOAB FINS & THINGS TRAIL

Gummibakken bag mediecenteret er formet som et topografisk kort over Moab - det legendariske off-road trail-område for Jeep®-entusiaster.

SIDEN 1941

Produktionsåret for den første Jeep® Willy er printet på ind i instrumentbordet.

MILITÆR RESERVEDUNK

X-designet går igen på de to forreste kopholdere med indgraverede designdetaljer til drikkebeholdere af forskellig størrelse.

Kølergrill-logo

Ikonisk kølergrill med 7 luftindtag er indgraveret i forsæderne.

 

Ved dørhøjttalerne.

 

Ved bakspejlet.

 

 

Modeller

Jeep Renegade Longitude

 

Se prisliste

Se brochure

Se tilbehør

Book en prøvetur

 

Jeep Renegade Trailhawk

 

Se prisliste

Se brochure

Se tilbehør

Book en prøvetur