Spørgsmål? Kontakt os: 4918 4444

Design

Dominerende på sin vej

Et selvsikkert og elegant udvendigt design, der udstråler styrke fra alle sider. Fra 2014 er alle Grand Cherokee versioner fra Limited til Summit udstyret med eksklusive designelementer inklusive en ny, moderne kølergrill og nyt frontdesign, dagskørelys, tågeforlygter og tankåbning uden dæksel.

Bliv set

Alle modeller har som standard nye HID-forlygter med genkendelig LED-signatur og dagskørelys, som gør den nye 2014 udgave af Jeep Grand Cherokee genkendelig både dag og nat.

Se mere

Nye adaptive HID-forlygter drejer afhængigt af førerens drejning på rattet for bedre at oplyse snoede veje i mørket (Standard i Summit).

Se bedre

For at optimere forlyset hjælper HID-forlygtesprinklere med til at fjerne ophobet sne på dine forlygter.

Tilbage til fascinationen.

Bagtil er 2014 udgaven af Jeep® Grand Cherokee præget af store baglygter med genkendeligt LED-lys, en markant hækspoiler, som giver en bedre aerodynamik, og en nyudformet bagklap, som giver bedre udsyn bagud. Bagendens design er versionsspecifik, og dobbelte afgangsrør er standard på alle Limited og Summit modeller.

 

Et nyt niveau af raffinerement

Den sofistikerede nye Summit version har en mere luksuriøs og indbydende kabine med premium Natura Plus-lædersæder og sæde varme, kantbånd samt raffineret premium loftbeklædning i limiteret ruskind, eksklusiv træ-dekor med struktur og elegante kobber- eller kromindlæg. Vores engagement inden for eksklusivitet ses også på det læderbetrukne instrumentbord, midterkonsol samt gearknop og armlæn.

 

Uconnect®-systemet.

Det bedste bliver bare bedre og bedre: Det nye, opdaterede Uconnect®-system omfatter en gigantisk 8,4" touchscreen samt multifunktionsknapper, der giver fuld adgang til alle funktioner inklusive klima- og radiobetjening. Bluetooth®-forbindelse muliggør audiostreaming og stemmebetjening. Den omfatter også et USB-stik, en SD-kortlæser, DAB-radio og smarttouch-navigation (standard Summit) med 3D-grafik i Uconnect®-systemet.